nacija.hr

HDZ na putevima revolucije

Prenosimo u cijelosti tekst s facebook profila Mate Knezovića u kojem se oglasio povodom odluke HDZ-a da država treba zabraniti sve koji javno kažu NE abortusu i kontracepcijskim pilulama na način da su “hrabro” napustili Sabor kada je trebalo glasovati o izvješću Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova. Dajemo na znanje da je protiv ovog Izvješća, po riječima Mate Knezovića, bio jedino Dražen Đurović, zastupnik HDSSB-a.

Tekst: Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke

Puzajuća revolucija, bez ikakve razumne sumnje, se događa u cijelom svijetu. U toj puzajućoj revoluciji imamo glumce koji narodu glume liberale, demo(n)kršćane, narodnjake, laburiste, socijaliste … Za glumljenje demo(n)kršćana (ovo n je vidljivo samo onima koji imaju oči i čujno samo onima koji imaju uši) je zadužen HDZ. Kršćanstvo demo(n)kršćana se javnosti očitovalo zadnjih dana kad je vođa demo(n)kršćana sklopio crkveni brak. No ništa za to. Naši veliki duhovnjaci su zadivljeni tim potezom. Slave ga, hvale i časte. Konačno imamo svog pravog čokca na pravom mjestu. Oni su ga vjenčali – ta ispunjavao je sve uvjete.
No, eto ti ovih dana preokreta! Višnja Ljubičić, u nedostatku posla koji se zove ravnopravnost spolova, odlučila je unaprijediti revoluciju i postati “svećenica” koja tumači crkve i njihov nauk. Tako će država zabraniti sve koji javno kažu NE ABORTUSU I KONTRACEPCIJSKIM PILULAMA. HDZ je, svakako ZA. Pa neće se oni valjda protiviti revoluciji. Pa tko su oni da sude što je ljudski život. Pa ne boje se oni jer će za njih biti sav kler, jer kler je protiv manjeg zla. Pa neće valjda dati rasipati glasove na one koji su ZA ŽIVOT. Pa neće valjda …
Dok je HDZ (navodno) za micanje Tita, dotle je ZA UBIJANJE MALIH HRVATA. Gender revolucija pustoši sve. HDZ je za to ZNA SE.
Pitam se ima li itko da to vidi? Pitam se jesmo li zreli za okupljanje u pokret ZA ŽIVOT. Ja osobno i Obiteljska stranka smo ZA. Mi smo ZA bez ucjena, bez omalovažavanja, bez podmetanja, bez sitnih interesa. Pozivam sve na jedinstvenu akciju za spas naše djece i Hrvatske. Samo mi koji pripadamo Kristu možemo napraviti preobrazbu.

Osvrt Mate Knezovića na Izvješće Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova možete pročitati OVDJE.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci