nacija.hr

Članovi Hrast-a pokreta za uspješnu Hrvatsku Solin prešli u Obiteljsku stranku

U današnjim trenutcima političkih prevrata gotovo cjelokupna podružnica političke stranke Hrast-pokret za uspješnu Hrvatsku grada Solina prešla je u Obiteljsku stranku. Zbog odluka vodstva Hrasta-a pokreta za uspješnu Hrvatsku, s kojima se nisu slagali, članovi su došli u Obiteljsku stranku. Suradnja Obiteljske stranke i Hrasta u gradu Solinu nikada nije bila upitna. Zajedničkim nastupom na lokalnim izborima nedostajalo je malo glasova za osvajanje mandata i ulazak u gradsko vijeće grada Solina.

Nakon odluke čelnika Hrasta, na nacionalnoj razini da uđu u koaliciju s HDZ-om – ogranak Hrasta grada Solina izglasao je nepovjerenje vodstvu stranke te napustio istu. Njegujući dobru suradnju s Obiteljskom strankom, članovi stranke za grad Solin, naglašavaju kako je prirodna reakcija priključivanje Obiteljskoj stranci jer su obje stranke na istom svjetonazorskom i vrijednosnom smjeru.

Obiteljska stranka na spomenutom području dobiva sve veći zamah i snagu. Vodstvo Obiteljske stranke izražava zadovoljstvo dolaskom novih članova u svoje redove naglašavajući kako poznaju njihove kvalitete i sposobnosti. Novopridošle stranačke kolege preuzeti će neka operativna i upravljačka mjesta u strukturama Obiteljske stranke za grad Solin kako bi Obiteljska stranka postala jača i učinkovitija u političkom djelovanju.Loading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci