nacija.hr

Hrvatska to može progutati

Predsjednik Obiteljske stranke, Mate Knezović, se oglasio na svom facebook profilu komentirajući raspravu o Zakonu o žrtvama seksualnog nasilja u Domovinskom ratu…

Tekst: Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke

Danas je u Saboru bila rasprava o Zakonu o žrtvama seksualnog nasilja u domovinskom ratu. Jutro je bilo za gledanje filma “Sunčica”. Iza tog filma su raspamećeni zastupnici od reda prihvatili još jednu velikosrpsku podvalu. Jedini koji nije bio do kraja zadovoljan (ali je sigurno u sebi likovao) bio je Pupovac sa svojim velikosrbima. Pupovac nije zadovoljan što i agresorski vojnici nemaju prava iz tog zakona. Naivni Hrvati, uz pozive na veliko domoljublje i pokazivanje privrženosti lažnim univerzalnim vrijednostima, uhvatili su se na Majstor Pupovčevu udicu i raspravljali o tome trebaju li silovani iz Lore ući u Zakon. E to je majstor. Hrvatski bijedni zastupnici, još u suzama zbog Sunčice, ne znaju što se Hrvatskoj sprema. Oni nikada neće shvatiti što se danas dogodilo. Njih je Pupovac “napušio” bunikom.

No karakter zakona je slijedeći:
– domovinski rat (namjerno pišem malim slovom) je građanski rat;
– domovinski rat je nepotreban rat;
– domovinski rat je rat bez pobjednika i poraženih;
– domovinski rat je rat kojem je vrhovni sudac Pupovac, Teršelička, Stazić i drugi likovi koji duboko mrze istinu i hrvatski narod;
– domovinski rat je rat u kojem su hrvatski vojnici vršili masovna silovanja u Lori, po selima i gradovima;
– domovinski rat je rat koji zahtjeva žurno smanjivanja prava hrvatskih žrtava i povećanje prava agresorskih vojnika i pomagača.

Na kraju će naš dični Sabor prihvatiti i to da agresorski vojnici uživaju sva prava i povlastice te da oni zarobljenici iz Lore uživaju sve što Pupovac zatraži (jer su, naravno, svi silovani).
Hrvatska može progutati još jednu podvali KOS-ove djece i velikosrpskih glasnogovornika u Hrvatskoj. Jedna pilula više-manje.
Dragi prijatelji. Ostavite HDZ-SDP-SDSS-IDS… svjetonazorsku koaliciju. Zar ne vidite gdje to vodi? Ne dajmo se prevariti.

Neka Bog pomogne Hrvatskoj!

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske strankeLoading…

Komentiraj

Podjeli sa nama svoje mišljenje

Vezani članci